<h2>Μεταφορά από το αεροδρόμιο για το Λιμάνι του Πειραιά 49€</h2><p>Σας προσφέρουμε την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας με 24ωρη πολυτελή και φιλόξενη εξυπηρέτηση.</p> <h2>Μεταφορά από το αεροδρόμιο για την Αθήνα (Κέντρο) 37€</h2><p>Σας προσφέρουμε την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας με 24ωρη πολυτελή και φιλόξενη εξυπηρέτηση.</p> <h2>Μεταφορά από το αεροδρόμιο για το Λιμάνι της Ραφήνας 39€</h2><p>Σας προσφέρουμε την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας με 24ωρη πολυτελή και φιλόξενη εξυπηρέτηση.</p> <h2>Μεταφορές πρός Σπέτσες (Κόστα)</h2><p>Μεταφορές προς το λιμάνι Κόστα των Σπετσών άμεσα και με ασφάλεια…</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.athenstransfertour.com/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Μεταφορές προς Ύδρα (Μετόχι)</h2><p>Μεταφορές προς το λιμάνι Μετόχι της Ύδρας άμεσα και με ασφάλεια…</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.athenstransfertour.com/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Ιδιωτική Ξενάγηση Ολυμπία

 
Iδιωτικές εκδρομές στην Ολυμπία με ταξί

Προσφέρουμε πολυτελείς ιδιωτικές περιηγήσεις στην αρχαία Ολυμπία που είναι πραγματικά ένα από τα πιο εκπαιδευτικά και ενδιαφέροντα αξιοθέατα που θα επισκεφθείτε στην Ηλεία και τη δυτική Πελοπόννησο, όπου ρέει το περίφημο ποτάμι του Αλφειού. Αυτή η ιδιωτική ξενάγηση θα διαρκέσει όλη την ημέρα και θα σας επιτρέψει να ζήσετε τον αέρα των προϊστορικών, κλασικών, ρωμαϊκών, βυζαντινών και νεότερων χρόνων στην Ελλάδα μέσα σε μια μονοήμερη επίσκεψη στο όμορφο αυτό μέρος - την Αρχαία Ολυμπία.
 
Τα κλιματιζόμενά μας ταξί (Mercedes) θα σας μεταφέρουν στην Ολυμπία, διασχίζοντας την Πελοπόννησο και τις πόλεις της Μεγαλόπολης και της Τρίπολης. Θα φτάσετε άνετα με την Athenstransfertours στην Ολυμπία, τον τόπο γέννησης των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων που γιορτάζονται πλέον κάθε τέσσερα χρόνια. Από την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο, στο Ιερό του Ολυμπίου Διός και το Αρχαίο Στάδιο, θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε τα πάντα μέσα από το ιδιωτικό σας ταξί.
 
Η Ολυμπία έχει μια σημαντική θέση στην ιστορία της Ελλάδας, καθώς ήταν ο τόπος γέννησης των ιστορικών Ολυμπιακών Αγώνων. Σας συνδέει με την εποχή κατά την οποία ο Λυκούργος της Σπάρτης, ο Κλεοσθένη της Πίζας και ο βασιλιάς της Ήλιδας αναδιοργάνωσαν τους Αγώνες ως ένδειξη τιμής προς τον Δία και εισήγαγαν την πρακτική της καύσης ως ένδειξη ανακωχής "εκεχειρίας" κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Η φήμη της πόλης της Ολυμπίας είναι λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων, το πιο δημοφιλές εθνικό γεγονός που γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε ακόμη να ταξιδέψετε γύρω από το ιερό του Δία, της Άλτεως και το πραγματικό στάδιο των Ολυμπιακών Αγώνων που συνεχίζει να προσελκύει τουρίστες από κάθε περιοχή του κόσμου.
 
Έχετε μια υπέροχη ταξιδιωτική εμπειρία, συμπεριλαμβανομένων των θέσεων μεγάλης ιστορικής σημασίας και σημείο προέλευσης της Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Δεν υπάρχει αμφιβολία, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε βόλτα γύρω από το παλιό Ολυμπιακό Στάδιο. Σταθείτε στο ορατή γραμμή εκκίνησης και ακολουθήστε το ιστορικό κομμάτι, που μοιράζεται την εμπειρία των παλαιών αθλητών ηλικίας και απολαύστε όπως και άλλοι τουρίστες που έρχονται να επισκεφθούν αυτήν την περιοχή. Χρησιμοποιώντας τις ιδιωτικές μας ξεναγήσεις στην Ολυμπία, μπορείτε να εξερευνήσετε τα ενδιαφέροντα μέρη όπως τους αρχαιολογικούς χώρους της Ολυμπίας και το μουσείο αφιερωμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
 
Θα ολοκληρώσουμε την εκδρομή στην Ολυμπία πηγαίνοντάς σας πίσω μέσα από το γραφικό τοπίο της Πελοποννήσου και θα σας αφήσουμε στο ξενοδοχείο ή το αεροδρόμιο των Αθηνών μέχρι το τέλος της βραδιάς. Μπορείτε να προσαρμόσετε την ιδιωτική σας περιήγηση στην Ολυμπία, είτε κατά την άφιξή σας στην Ελλάδα ή επικοινωνώντας με την ομάδα μας εκ των προτέρων. Απλώς κάντε κράτηση για μία ιδιωτική ξενάγηση στην Ολυμπία και δείτε την απέραντη ομορφιά αυτού του θρυλικού τόπου. Αφήστε τον κύριο Γιώργο Κουνουπιώτη να σας συντροφεύσει για μια αξέχαστη και συναρπαστική ιδιωτική ξενάγηση με ταξί μέσα από:
 το παλιό Ολυμπιακό στάδιο
 το Ναό του Ολυμπίου Διός
 το Βουλευτήριο

Επιπλέον, θα απολαύσετε ψώνια στη σύγχρονη Ολυμπία ή μπορείτε να επισκεφθείτε το Μουσείο στον ελεύθερο σας χρόνο.
 
Η ιδιωτική μας ξενάγηση στην Ολυμπία
 Μπορεί να είναι μερικές ώρες ή μια ημερήσια εκδρομή, ανάλογα με το σημείο αναχώρησης.
 Όλα τα οχήματα του στόλου είναι κλιματιζόμενα, συμπεριλαμβανομένης της Mercedes-Benz Ε320.
 Σας παραλαμβάνουμε από οποιοδήποτε μέρος (το ξενοδοχείο σας, το λιμάνι του Πειραιά ή το λιμάνι του Κατάκολου ...)
 Είναι διαθέσιμη σε λογικές τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας και να κλείσετε μια ιδιωτική ξενάγηση στην Αρχαία Ολυμπία σήμερα!